Αρχική Εταιρεία

Εταιρεία

Η εταιρεία Β. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ  με έδρα στην Αθήνα ( Ιλίσια ) Μικρας Ασιας 17, δραστηριοποιείται στο χώρο των ταμειακών συστημάτων και των συστημάτων μηχανοργάνωσης επιχειρήσεων και καταστημάτων από τον Φεβρουάριο του 1996. Ιδρύθηκε από τον Βασίλη Καραγεώργο, Ηλεκτρονικό Τεχνολόγο Μηχανικό , Τεχνικό Υπεύθυνο στην εταιρεία ΚΑΖΟΛΗΣ ΕΠΕ ως το 1996, και την Σοφία Καλυβά, Μαθηματικό.

Το κύριο αντικείμενο της εταιρείας είναι η πώληση, η επισκευή και η συντήρηση ( service ) Ταμειακών Συστημάτων, Ζυγιστικών συστημάτων, Ηλεκτρονικών υπολογιστών, προγραμμάτων εμπορικών εφαρμογών καθώς και η σύνδεσή τους σε δίκτυα.

Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις τις οποίες μελετά, εγκαθιστά και υποστηρίζει σύμφωνα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες των πελατών της. Γι' αυτό έχει επιλέξει με πολλή προσοχή τα εμπορεύματα που προτείνει και συνεργάζεται με τις καλύτερες αντιπροσωπείες και προμηθευτές (Δασκαλακης Α.Ε., Triasretail Σ.Τσοπανογλου & Υιοι Α.Ε, Πληκτρο Ε.Π.Ε., Τεχνο Ε.Π.Ε., ICS Καραφυλης, INFOPOS, Brain trust, West net ,Dell, TMP, UNISOFT, TRADESOFT, INHOUSE, CSA,ΕΛΜΗ-CASIO...) τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Απευθύνεται σε εμπόρους, επαγγελματίες, εταιρείες αλλά και ιδιώτες, που θέλουν αξιόπιστα μηχανήματα και υπηρεσιες, απαραίτητα εργαλεία για την δουλειά τους.

Με γνώμονα την εμπιστοσύνη μεταξύ πελάτη και προμηθευτή προσπαθούμε, να εξυπηρετούμε άμεσα τους πελάτες μας, δίνοντάς τους την καταλληλότερη και πλέον συμφέρουσα λύση σε ότι μας ζητούν.

 

προϊόντα